Na eerdere successen presenteren wij aan alle soort muziekverenigingen door heel Nederland een nieuw project: Muziekzomer!

In de zomervakantie van 2024 bieden wij een programma aan met muziekworkshops voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Tijdens deze workshop komen alle instrumenten van de vereniging aan bod, doe je leuke spelletjes en krijgen de kinderen aan het eind een diploma en informatie voor het vervolgtraject. (Heeft u al een vervolgprogramma in de planning staan, kan dit project er mooi op aansluiten. Heeft u dit nog niet kunnen wij hierin ondersteunen.)

Be Music ondersteunt muziekverenigingen en wij maken alles op maat. Als uw vereniging besluit gebruik te maken van dit project, ontvangt u sowieso een productieboek, PR-plan en promotiemateriaal. Vervolgens kijken wij welke handen gemist worden, bijvoorbeeld: PR-plan in de praktijk brengen, workshops geven, mensen/organisaties benaderen, etc..

Als de vereniging hulp nodig heeft bij het geven van de workshops, hebben wij verschillende data gereserveerd. Vol is vol!

Is jouw vereniging ge├»nteresseerd in dit project? Neem dan contact op met info@be-music.nl of 0651481506. Je kunt een vrijblijvende offerte aanvragen of een kennismakingsgesprek inplannen!