Wie zijn wij?

”Wij hebben niet alleen een passie voor onze eigen vereniging, wij hebben een passie voor muziek!”

Wij zijn Ben en Isa Blauw en al jaren lang te vinden in de wereld van de muziekverenigingen. Nadat wij een enorme groei hebben meegemaakt bij onze eigen vereniging wilde wij dit delen met de andere muziekverenigingen! Waarom zou het bij ons wel kunnen en bij een ander niet? Wij zijn bereid om alle type muziekverenigingen te ondersteunen, zodat iedereen muziek kan maken!

Even voorstellen

Ben Blauw:
Ik ben geboren in 1967 in Den Haag. Vanaf 1988 draai ik mee in de muziekwereld. Ik speel momenteel bij Show- en Marchingband Tamarco uit Leiderdorp. Dat is mijn club. Maar ook regelmatig ingevallen bij andere buurtverenigingen. Zo heb ik jaren als slagwerker mijn positie in het orkest ingenomen maar is het vanaf 2000 de trombone geworden. De muziekwereld is mij met de paplepel ingebracht. Mijn ouders waren ook heel actief in het verenigingsleven. In het bestuur heb ik altijd de functie van penningmeester bekleed. En de laatste jaren ben ik ook belast met ledenwerving t/m 12 jaar. (Basisscholen)

In mijn dagelijkse werk ben ik Technisch manager, en vooral op projecten waar iets mee aan de hand is. Zeg maar de troubleshooter. Waar veel mensen weglopen voor de problemen krijg ik juist de energie om het weer op de rit te krijgen. De kunst is dan om een team om je heen te bouwen die dezelfde energie krijgt die jij uitstraalt.

Isa Blauw:
Ik ben geboren in 2006 en sinds 2012 betrokken bij de muziekwereld. Ooit ben ik begonnen op blokfluitles en daarna doorgegaan op de bariton. Momenteel bespeel ik bijna alle muziekinstrumenten die te vinden zijn in de show- en marchingband wereld. 

Van kleins af aan ben ik altijd nieuwe ideeën aan het bedenken en vind ik het leuk om te organiseren. Sinds 2017 zijn wij samen begonnen met het kijken naar hoe de ledenwerving beter kan. Dit werd zo een succes dat we in 2022 besloten om hier ons bedrijf van te maken.

Zelf doe ik de opleiding theaterproducer op de MBO theaterschool. Door deze opleiding heb ik meer inhoudelijke kennis opgedaan om projecten voor muziekverenigingen tot een hoger niveau te brengen!