Sinds 27 juli zijn wij alweer een jaar bezig met het ondersteunen van muziekverenigingen. Toch een momentje om even stil te staan bij de dingen die wij allemaal hebben meegemaakt met Be Music Consultancy!

Op 27 juli 2021 gingen wij naar de KVK en ”Be Music Consultancy” was een feit!

Na de alleerste post op Facebook kregen wij veel vraag van muziekverenigingen. De eerste verenigingen kwamen binnen!

Bij onze eigen verenigingen zijn wij ook betrokken bij de ledenwerving. Zo organiseerde we in de zomervakantie gratis workshops waar maar liefst 200 kinderen op af kwamen. Vanaf September konden kinderen zich inschrijven voor de 4 vervolglessen. Deze lessen sloten wij af met een eindconcert. Dit was ons pilot project en dat was zeker geslaagd!

Dice Musica Ter Aar is onze aller eerste klant. Wij zijn achter de schermen heel druk bezig om met hen goede projecten neer te zetten.

Bij Vios Mijdrecht kwamen wij gelijk op het idee om het project ”Van Jong Tot Oud” uit te voeren. Met veel enthousiasme gingen we dit project in en wat een mooi resultaat lieten we zien op de seizoenspresentatie!

Bij onze eigen verenigingen (Flora Band) zijn wij ook actief voor de ledenwerving. Zo organiseerde wij in de zomervakantie ”de Zomerspelen”. 80 kinderen kwamen meerdere keren naar de Flora Band om leuke spelletjes te doen en muziek te maken.

Nu zijn wij hard aan het werken om een super tof project neer te zetten bij Excelsior Delft. MusicStuds is een speciaal programma gericht op studenten. Of je nou al muziek kan maken of het graag wil leren.

Na aanleiding van de Zomerspelen organiseren wij ”Flora Band Heroes”. Vanaf september kunnen kinderen deelnemen aan de 5 gratis groepslessen en kijken of de jong Flora Band bij hen past!

Achter de schermen zijn wij druk bezig bij alle verenigingen om toffe projecten neer te zetten. Dit jaar was een succesvol en leuk jaar om mee te maken met alle lieve vrijwilligers van alle verenigingen! Wij kijken uit naar de volgende projecten die er aan zitten te komen, dus hou onze FaceBook pagina in de gaten!

Tags:

Comments are closed

Archieven
Categorie├źn